智龙雷达-抽蛋

2017/10/12 新增加的 抽蛋功能。通过抽蛋可以获得对战用的【ソウルアーマー】(队长)。

抽蛋分为消耗【雷达点数】的【レーダーポイントガチャ】和消耗金币的【レアガチャ】两种。

① レーダーポイントガチャ
消耗2500雷达点数抽一次。每个ソウルアーマー会随机获得五个随机技能中的一个(觉醒技能和队长技能是固定的)。

② レアガチャ
消耗2500金币(可以克金大量获取,也可以扫地图获取)抽一次。可以获得更加强力的ソウルアーマー,同样是随机获得五个随机技能中的一个(觉醒技能和队长技能是固定的)。

Advertisements

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  更改 )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  更改 )

Connecting to %s